FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça coreogràfica i performativa sorgida del desafiament a la llei de la gravetat. Una representació fragmentària en què se succeeixen diferents situacions. Una ensopegada amb resultat d'aterratge sobre el paviment. Els intèrprets aturen el temps, rebobinen i repeteixen per tal de canviar el resultat. Taques en una tela de pícnic, una ampolla buida al costat d'un vidre trencat. Un frisbee. El rastre és de vi, de sang, de pintura o de salsa de tomàquet? El públic participa en aquest joc de pistes per tal de reconstruir una història coherent. Un cant a l'empatia i a la imaginació dels espectadors.

Fitxa artística

Direction: Manon Avermaete Cast: Paulien Truijen, Hannah Rogerson, Jessica van Cauteren, Melanie Weijters, Maartje Pasman Music: Steven Holsbeeks · Production: Paulien Truijen Photography: Amaury Avermaete Realised with the support from: Performing Arts Fund NL, Spoffin Festival, Deventer Op Stelten, MiramirO, Dansmakers Amsterdam

Web

www.ciewoest.com

Per saber-ne més

* Vídeo 1: Site-Specific Dance Performances
* Article publicat a The Guardian: 'Site-specific theatre'? Please be more specific

Actuacions
  • Dia 08: 18:30
  • Dia 09: 18:30
  • Dia 10: 18:00
Espai
Pl. d'Europa
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
País
Països Baixos

Localització de l'espai

Cerca al web

×