FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Proposta d'aquesta companyia xilena que ja va ser present a FiraTàrrega 2016 amb la coreografia Frames. En aquest nou treball, Lúcidos, basat en l'experimentació escènica de carrer, s'utilitzen principalment el cos en moviment, la improvisació i els efectes lumínics i sonors. Situacions mòbils entre objectes lluminosos, cossos en moviment i paisatges sonors en un espai entès com a lloc habitable i en el context horari del capvespre. Narracions abstractes de llum, color i ombra que apel·len els sentits i la percepció.

Fitxa artística

Creació i intèrpretació: Emiliana Abril, Rodrigo Chaverini, José Tomás Torres Direcció: Rodrigo Chaverini Producció: Francesca Ceccotti. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. En coproducció amb el Graner

Actuacions
  • Dia 09: 20:30
  • Dia 10: 20:30
Espai
Pl. Major

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×