FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

La figura del desaparegut és absolutament pertorbadora. A partir de l'afusellament d'un tiet avi el 1939 pel règim franquista i de la descoberta d'unes cartes personals dels seus darrers anys de vida, la Carla Rovira proposa aquesta peça de teatre que va de la memòria privada a la memòria col·lectiva. Com encarar la memòria familiar en un Estat forjat en l’oblit? Quin és el paper de la dona i de les mares en aquesta part silenciada i endolada de la història? Un exercici que enceta diverses línies de reflexió: mort, família, silenci... Una oportunitat per parlar, per parlar-ne, també amb el públic, en un espai físic i simbòlic de trobada, de comunitat, de superació, de ficció espontània.

Fitxa artística

Intèrprets: Marc Naya Diaz, Angela Pitarch Isart, Carla Rovira Pitarch Ajudant de direcció: Ramon Bonvehí Rosich Escenografia i vestuari: Mariona Signes Gonzalez Realització audiovisual: Erol Ileri Llordella Direcció i dramatúrgia: Carla Rovira Pitarch Producció: Laura Blanch Bigas. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. Coproducció amb Temporada Alta.

Web

www.carlarovira.cat

Per saber-ne més

* Article de José Antonio Aranda García: Las mujeres de la Guerra Civil española, heroínas anónimas
* Article de Oriol Gracià: El monumento franquista en medio del Ebro que divide a una ciudad entera

Actuacions
  • Dia 07: 12:00; 21:00
  • Dia 08: 12:00; 18:30
Espai
Cal Trepat

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
Cast
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×