FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Los Galindos afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Paisatges on l'encontre i la desavinença conviuen en la proximitat d'un espai definit per l'ambigüitat. Circ d'entranya, visceral i simple on els personatges busquen desencallar les situacions per seguir existint, amb tenacitat, amb naturalitat. Si cal, fins a la hilaritat.

Fitxa artística

Direcció artística: Bet Garrell i Marcel Escolano – Los Galindos Concepte i creació d’artistes a pista: Anna Pascual, Bet Garrell i Marcel Escolano Tècnic i constructor: Benet Jofre Intervencions artístiques externes: Roberto Magro, Enric Ases, Michel Dallaire i Bina Rieck Escenografia: Los Galindos Vestuari: Perturbado de Ponzoña Plàstica, attrezzo i concepcions tèxtils: Txell Janot i Los Galindos Il·lustració: Laia Puig Ajuda a la sonorització: Kiku Vidal i Yvonne Miraille Vídeo: Oriol Aubets Distribució: Txell Bosch Producció: Los Galindos Coproducció: Kulturzentrum Tollhaus Karlsrhue – Alemanya, De Mar a Mar – Pyrénées de Cirque – França / Espanya. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. Amb la complicitat: Fira Circ Trapezi de Reus / Scheune Schaubuden Sommer Festival, Dresden - Alemanya / Passage Festival, Helsingor - Dinamarca / Helsinborg i Halmstad - Suècia / Teatre Auditori de Granollers, GPS / Teatre d’Olot / Ca L'Estruch - Sabadell / Can Gassol - Mataró / Cronopis, Can Fugaroles - Mataró / Cecuca - Cardedeu / Roca Umbert - Granollers Amb el suport de l'ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals, Generalitat de Catalunya), IRLL (Institut Ramon Llull), CRAC (Centre de Recerca de les Arts del Circ). Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA

Web

http://www.losgalindos.net

Actuacions
  • Dia 07: 20:30
  • Dia 08: 11:00; 20:30
  • Dia 09: 10:30; 20:30
  • Dia 10: 11:00
Espai
Ondara Park
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 6 anys
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×