FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L'Hathi és un elefant asiàtic que s’obre camí per la ciutat amb pas ferm i solemne. L'elefant és un animal respectat, símbol de la saviesa i considerat sagrat en algunes cultures. Acompanyat pel seu guia, recorre tot el món fomentant els valors de l'estima pels animals i la natura. Un espectacle itinerant que pretén captivar els espectadors amb la gran presència d'aquest animal majestuós, que us convida a acompanyar-lo a la jungla que el va veure néixer al ritme de la música hindú.

Fitxa artística

Direcció: Joan-Andreu Vallvé Disseny de l’elefant: Joan-Andreu Vallvé Construcció: Xavier Badia - La Gàrgola Música: Bernat Vallvé Producció: Centre de Titelles de Lleida Intèrprets: Olaf Ferigni, Isaac Baró, Oriol Esquerda i Oriol Vazquez.

Web

centre@titelleslleida.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 13:00; 17:30;
  • Dia 09: 13:00; 17:30;
  • Dia 10: 17:30
Espai
Ondara Park
Gènere
Titelles/objectes
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×