FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Vols ser astronauta? Fes realitat el teu somni. La companyia Peus de Porc presenta una versió avançada del seu projecte The Special Rocket. Una proposta, en format d'instal·lació participativa, que ofereix un passeig espacial a més de 80.000 quilòmetres d'alçada. Una experiència plena de sensacions per gaudir d'unes immillorables vistes del planeta Terra. Un coet per fer volar la imaginació...

Fitxa artística

Idea original: Xesco Quadras Disseny tècnic audiovisuals: Joan Gorro Vídeo i efectes audiovisuals: Oriol Aubets Muntatge de so i mescles: Verònica Font Veus: Scott Landon i Zulma Valdez Vestuari: Iluminada Sancho Disseny gràfic: Berta Peiró, Adrià Ventura, Rafel Rodell Construcció: Jordi Dorado, Joan Gorro, Xesco Quadras Producció: Peus de Porc

Web

lamaleta.cat

Actuacions
  • Dia 08: 11:00; 18:00
  • Dia 09: 11:00; 18:00
  • Dia 10: 11:00
Espai
Ondara Park

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 6 anys
Observacions
Instal·lació activa divendres i dissabte matí : 11h a 13h // tarda: 18h a 21h. Diumenge: 11h a 13h. Experiència individual que dura 3 minuts. Públic +6
Estrena
No
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×