FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

A partir del concepte de precarietat com a forma de govern, Harinera reflexiona sobre la responsabilitat col·lectiva i individual davant de situacions de canvi. L'obra es posiciona en un espai urbà buit, metàfora del mercat immobiliari lucratiu que condiciona el futur del territori i dels seus habitants. A través de dispositius escènics i amb l'ajuda de tecnologies digitals i analògiques, estableix un diàleg amb els ciutadans / espectadors als quals se'ls permet decidir la direcció que ha de prendre el desenllaç de l'espectacle. Muntatge nascut a partir del projecte final d'Andrea Paz al Màster de Creació en Arts de Carrer organitzat per FiraTàrrega 2015.

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia: Andrea Paz Assistent de direcció i producció: Maria Capell Pera Disseny gràfic: José Bidegain Noves tecnologies: Monica Rikic Intèrprets: María Capell Pera, Merlene Avendaño, Ksenia Guinea, Maria Cristina Rodríguez Novau, Monica Rikic, José Bidegain, Andrea Paz Producció: Axial. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. Amb la col·laboració de la Nau Ivanow.

Per saber-ne més

* Article a El País: La generación de la precariedad
* Article acadèmic de Paz Benito del Pozo: Industria y ciudad: las viejas fábricas en los procesos urbanos

Actuacions
  • Dia 08: 11:00(cast); 19:00(cast)
  • Dia 09: 11:00(ang); 19:00(cast)
  • Dia 10: 11:00(cast); 19:00(cast)
Espai
Les Sitges

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 15 anys
Observacions
Espectacle sense seient.
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×