FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Viatge visual i sonor entorn del deliri, com a estat catàrtic, alliberador i destructiu a la vegada, font de llum i creativitat. Mitjançant la geometria i la repetició, i a partir del desordre interior provinent del xoc entre anhels i realitat, el cos es buida de la confusió, es desbloqueja, flueix i es projecta, fent aflorar a l'exterior un moviment frenètic que es propaga a l'entorn. Una coreografia de dansa contemporània d'arrel conceptual i poètica que combina interpretació, fisicitat, espacialitat i sonoritat per construir al·legories a la recerca de la coherència.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Eulàlia Bergadà Composició musical: Aloma Ruiz i Eulàlia Bergadà Intèrprets: Eulàlia Bergadà, Marina Fullana, Roberto Gómez, Raquel Klein, Aloma Ruiz Ill·uminació: Rafel Febrer Vestuari: Joana Martí Imatge i video: Edu Pérez Assessora de moviment: Lipi Hernández Assessor de dramatúrgia: Roberto Fratini Imatge i video: Edu Pérez Producció: Anna Bohigas

Web

www.eulaliabergada.com

Actuacions
  • Dia 09: 21:00
  • Dia 10: 12:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Dansa
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×