FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Projecte site specific basat en el treball conjunt de creadors de diverses disciplines artístiques ‒catalans i portuguesos‒, sota la direcció de Julieta Aurora Santos de la reconeguda companyia portuguesa Teatro do Mar i exalumna del Màster FiraTàrrega de Creació en Arts de Carrer. Una coproducció induïda i compartida entre FiraTàrrega i el festival Imaginarius, amb la mirada externa d'Eva Marichalar, que parteix del concepte de memòria com a eix articulador. Una oportunitat de diàleg artístic entre dos països veïns que parlen poc. Un repte que permetrà als artistes que en formen part fer un pas endavant en la seva trajectòria de creació, enriquir-la i multiplicar-la. Un procés que es materialitza amb dues estades de creació i el treball en xarxa permanent entre els mesos de novembre de 2016 i setembre de 2017.

Fitxa artística

Direcció Artística: Julieta Aurora Santos Creació i intèrprets: Caterina Campos, Quim Girón, Pau Masaló Llorà, Rui Paixao, Alba Torres Músic: Tiago Inuit Coordinació: Eva Marichalar-Freixa. Imatge cartell: Jaume Ribalta Batalla. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. Una producció de FiraTàrrega i el festival Imaginarius, amb el suport de l'Institut Ramon Llull. Procedència: Catalunya - Portugal

Actuacions
  • Dia 08: 20:15
  • Dia 09: 20:15
  • Dia 10: 20:15
Espai
Font del Congrés

Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle sense seient que implica una caminada, no recomanat a persones amb la mobilitat limitada. Accés recomanat al Parc pel C/ Segle XX / C/ de la Pau
Estrena
Idioma
No text
Durada
70'
País
Catalunya / Portugal

Localització de l'espai

Cerca al web

×