FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Benvinguts a Elsinore, Dinamarca, el regne del príncep Hamlet. En arribar, els espectadors sereu dividits en quatre grups: els homes adults representareu l'oncle de Hamlet, el nou rei Claudi; les dones adultes, la reina Gertrudis, la seva mare vídua; els nois fareu del seu millor amic Horaci i les noies, de la seva enamorada Ofèlia. Sou tots convidats privilegiats del Casament Reial entre Claudi i Gertrudis on sobrevindran esdeveniments obscurs. Benvinguts a una experiència immersiva única.

Fitxa artística

Hamlet: Alejandro Pau Ajudants en escena Bernardo: Carlos Tuñón Marcelo: Daniel Jumillas Francisco: Antiel Jiménez Cornelia: Irene Domínguez Osric: Miguel Ruz Victoria: Paloma García-Consuegra Producció: Carlos Tuñón, Alejandro Pau Espai i indumentària: Antiel Jiménez Il·luminació: Miguel Ruz Ajudants direcció: Irene Domínguez, Daniel Jumillas Disseny sonor: Daniel Jumillas Assessor cant: Rennier Piñero Assessors música: Roma Calderón, Carlos Ramos Assessor arts marcials: Daniel Galindo “Escuela Shaolin Huwei” Coreografia combat: Marta Gómez Disseny gràfic: Daniel Jumillas Versió i Traducció: Carlos Tuñón, Alejandro Pau Audiovisual: Gonzalo Bernal, Javier de Pascual Fotografia: Virginia Rota, Bea Hohenleiter Imatge cartell: Silvia Grav Direcció: Carlos Tuñón

Web

www.losnumerosimaginarios.com

Actuacions
  • Dia 07: 20:00
  • Dia 08: 20:00
  • Dia 09: 20:00
  • Dia 10: 17:00
Espai
El Molí del Talladell
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat. No habilitat per a persones amb la mobilitat limitada. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. PUNT DE SORTIDA: Av. de la Generalitat / C. Verge del Pedregal. En deferència als nuvis, s'aconsella anar una mica «arregladet» tot i que no s'exigeix etiqueta. Durada: 270 minuts, amb un descans inclòs. No recomanat per a menors de 14 anys. Als espectadors se'ls oferiran postres i begudes alcohòliques. Aquests aliments o begudes no preveuen les eventuals intoleràncies alimentàries del públic. | En deferencia hacia los novios, se aconseja vestir «arregladito», aunque no se exige etiqueta. Duración: 4 horas con tres descansos intercalados. No recomendado a menores de 14 años. A los espectadores se les ofrecerá postres y bebidas alcohólicas. Estos alimentos o bebidas no prevén las eventuales intolerancias alimentarias del público.
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
270'

Localització de l'espai

Cerca al web

×