FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una dona d'edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l'han convertit en la persona que és ara i s'emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennesee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció. Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant la proximitat amb el públic en un escenari no convencional. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA Marc Rosich INTÈRPRET Roberto G. Alonso VESTUARI Lorenzo Caprile i Roberto G. Alonso ESPAI ESCÈNIC Víctor Peralta PRODUCCIÓ Cia. Roberto G. Alonso COPRODUCCIÓ I RESIDÈNCIA FiraTàrrega 2016

Web

www.ciarobertogalonso.com

Actuacions
  • Dia 09: 17:30; 19:30
  • Dia 10: 17:30; 19:30
  • Dia 11: 17:30; 19:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Marc Rosich
Observacions
Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda.
Estrena
Idioma
Cast
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×