FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Les ciutats com els somnis, estan construïdes de desitjos. A partir d'imaginar, experimentar i crear, Colordellop proposa una instal·lació oberta i mutant, on la participació conceptual i formal de la gent ha de ser un element constructiu més. Un projecte que farà visibles els nostres desitjos ocults, les ciutats que viuen en la nostra imaginació. Podrem veure fins a tres ciutats diferents, a partir d'un esquelet comú: les portes. Cada dia veurem la ciutat reinventar-se, refer-se a ella mateixa. Un projecte que reflexiona sobre com l'aspecte artístic influeix el nostre modus vivendi i les nostres relacions amb l'entorn. No deixeu de visitar-la. La instal·lació romandrà oberta fins a les 20:30. Els horaris per poder participar activament són d'11h a 13h i de 18h a 20h

Fitxa artística

DISSENY DE L'ESPAI Montse Rosell Canals i Xavier Vallès Boldú CONSTRUCCIÓ Montse Rosell Canals, Xavier Vallès Boldú i col·laboradors

Web

www.colordellop.cat

Actuacions
  • Dia 09: 10:30
  • Dia 10: 10:30
  • Dia 11: 10:30
Espai
La Fassina
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Montse Rosell Canals i Xavier Vallès Boldú
Observacions
La instal·lació romandrà oberta fins a les 20:30. Els horaris per poder participar activament són d'11h a 13h i de 18h a 20h
Estrena
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×