FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

El reconegut dramaturg i director mexicà Antonio Zúñiga ens proposa una peça participativa i testimonial que parteix de la vida de les persones de la ciutat, en aquest cas de Tàrrega. 30 parelles són convidades a compartir el seu testimoni convivencial, la seva relació i la seva vida en comú. Una experiència que, partint de la dimensió privada, es projecta cap al conjunt de persones que integren la comunitat. Una celebració de la subjectivitat, de la quotidianitat, que pren forma de cerimònia. Un exercici que ens interpel·la com a individus per ajudar-nos a superar la individualitat i l'individualisme que caracteritza la societat contemporània.

Fitxa artística

AUTORIA I DIRECCIÓ Antonio Zúñiga** DISSENY ESCENOGRAFIA I IL·LUMNIACIÓ Jesús Hernández** COREOGRAFIES I ENTRENAMENT FÍSIC Arturo Serrano Hernández* DIRECCIÓ VOCAL Denise de Ramery DIRECCIÓ MUSICAL I ARRANJAMENTS Alberto Rosas DISSENY SONOR Xico Reyes DISSENY VESTUARI Mario Marín del Rio DISSENY MÀSCARES Héctor Patiño PRODUCTOR EXECUTIU I ASSISTENT DIRECCIÓ Enrique Flores SUPORT EN DRAMATÚRGIA José Alberto Gallardo CARTELL I PUBLICITAT Héctor Ortega RRPP I VENDA David Castillo, Omar Gaffare REPARTIMENT Antonio Zúñiga, Christian Cortés, Abraham Jurado, David Bravo, Aarón Yamil PRODUCCIÓ Carretera 45 Teatro, México en Escena, Secretaría de Relaciones Exteriores, Instituto Nacional de Bellas Artes, FiraTàrrega, Antonio Zúñiga * Becario del programa Creadores Escénicos 2016 FONCA ** Miembro Artístico del Sistema Nacional de Creadores de Arte FONCA 2016.

Web

www.carretera45teatro.com

Actuacions
  • Dia 09: 21:00
  • Dia 10: 21:00
  • Dia 11: 21:00
Espai
Pl. Sant Antoni

Gènere
Teatre de carrer
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
Antonio Zúñiga**
Observacions
AUTORIA I DIRECCIÓ Antonio Zúñiga** DISSENY ESCENOGRAFIA I IL·LUMNIACIÓ Jesús Hernández** COREOGRAFIES I ENTRENAMENT FÍSIC Arturo Serrano Hernández* DIRECCIÓ VOCAL Denise de Ramery DIRECCIÓ MUSICAL I ARRANJAMENTS Alberto Rosas DISSENY SONOR Xico Reyes DISSENY VESTUARI Mario Marín del Rio DISSENY MÀSCARES Héctor Patiño PRODUCTOR EXECUTIU I ASSISTENT DIRECCIÓ Enrique Flores SUPORT EN DRAMATÚRGIA José Alberto Gallardo CARTELL I PUBLICITAT Héctor Ortega RRPP I VENDA David Castillo, Omar Gaffare REPARTIMENT Antonio Zúñiga, Christian Cortés, Abraham Jurado, David Bravo, Aarón Yamil PRODUCCIÓ Carretera 45 Teatro, México en Escena, Secretaría de Relaciones Exteriores, Instituto Nacional de Bellas Artes, FiraTàrrega, Antonio Zúñiga * Becario del programa Creadores Escénicos 2016 FONCA ** Miembro Artístico del Sistema Nacional de Creadores de Arte FONCA 2016.
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×