FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Format en informació i documentació, dansa, coreografia i arts performatives a Espanya, Àustria i Holanda, i vivint a cavall entre Barcelona i Copenhagen, Quim Bigas compagina el seu treball artístic amb la docència (a l'Escola de Dansa Contemporània de Copenhagen). Interessat en els processos informatius que es generen dins els procediments creatius, les seves peces tenen elements de recerca i de provocació. Després dels seus primers espectacles (Història d'una pobra cadira, 2008; Showing Godiva, 2013), presenta aquest Molar, un projecte enèrgic i vitalista centrat en la felicitat i el comerç de les emocions, amb el cos com a protagonista principal. Una peça que planteja les emocions col·lectives com una font de moviment important per a la societat actual.

Fitxa artística

PUNT DE PARTIDA Diego Gil, Quim Bigas Bassart ASSISTÈNCIA DE MOVIMENT Søren Linding Urup VEU Usuaria de Youtube, Raquel Tomàs, Javier Cuevas, Cristina Hernàndez Cruz MÚSICA Elvis Presley, Bruno Mars, Jessie J, West One, entre altres TÈCNIC DE MUNTATGE Àngela Segovia o Albert Pérez AMB LA COL·LABORACIÓ DE L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, FiraTàrrega i El Graner, centre de creació AGRAÏMENTS Ajuntament de Malgrat de Mar

Web

www.quimbigas.com

Actuacions
  • Dia 09: 17:30
  • Dia 10: 17:30
  • Dia 11: 13:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Quim Bigas Bassart
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×