FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La frontera com a límit que serveix per passar d'un espai a un altre, d'una etapa de la vida a una altra, aquesta és la fixació de l'autor de Misa fronteriza, Luis Humberto Crosthwaite. A partir del ritual de la missa catòlica, l'espectacle planteja una reflexió sobre la cultura «norteña», la seva parla, els seus modes, la seva música, el seu vestuari..., amb la intenció de desconstruir el drama de la frontera. Amb humor i amb acompanyament musical, planteja una reflexió sobre la hibridació cultural i la tercermundialització del primer món. Una litúrgia irreverent oficiada amb tortillas i tequila. Un burrito conceptual, picant, nostàlgic, històric i profund.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Jorge Segura, Javier Serna, Vicente Galindo MÚSICA Los Ayala Brothers ENGINYER DE SO Edgar "Maikol" Ramírez IL·LUMINACIÓ Erika López FOTOGRAFIA Anahí Montfort PRODUCCIÓ EXECUTIVA Patricia Loya

Actuacions
  • Dia 08: 23:30
  • Dia 09: 19:30; 23:00
  • Dia 10: 19:30; 23:00
  • Dia 11: 11:30
Espai
Les Sitges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Alberto Ontiveros
Estrena
Idioma
Cast
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×