FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de dansa de carrer sobre xanques, interpretat per cinc ballarines, que investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia, la força i les emocions. Una peça que neix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració. Un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge i que reclamen el dret a ballar i a córrer lliurement pels carrers i les places de la nostra societat.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Laia Sorribes, Lara Llavata, Melisa Usina, Esther Latorre, Ana Lola Cosin, Emma Romeu (cover) AJUDANT DE DIRECCIÓ Paula Llores MÚSICA Damián Sánchez VESTUARI Joan Miquel Reig PRODUCCIÓ Loles Peris PRODUCCIÓ EXECUTIVA Maduixa Teatre, SL

Web

www.maduixacreacions.com

Actuacions
  • Dia 09: 20:00
  • Dia 10: 20:00
  • Dia 11: 19:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joan Santacreu. Direcció coreogràfica: Mamen García
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×