FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un espai buit, erm, inhabitat. Un projecte no realitzat, una ciutat fora de la ciutat, als seus marges. Un recorregut pels seus murs invisibles. Què hi resta, allí, als marges de la ciutat? Què s’hi amaga, en aquell llindar entre allò que és ciutat i allò que ja no ho és? I, de la mateixa manera, els marges de la societat són encara part de la societat? Només endinsant-nos-hi i reconeixent-los podrem sentir-los, comprendre’ls, interrogar-nos sobre ells.

Espectacle sense seient que implica un recorregut a peu per un terreny rústec, fora de la ciutat. Porteu calçat tancat i còmode. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida bus i validació d'entrades: C/ Ferran Saperes (davant Cementiri).

Fitxa artística

CREACIÓ PLÀSTICA I CONPCEPCIÓ ESPACIAL Rinat Izhak ASSISTENT GENERAL Andrea Paz ACOMPANYAMENT Eva Marichalar AMBIENTS SONORS Musgö VEUS Cristina Canudas, Andrea Paz, Núria Casado, María Rives SUPORT TÈCNIC SOCIAL Rocío Cardero Romero AGRAÏMENTS Lluki Portas, María Rives, Hagit Titievsky, Pau Capell, Pedro Fraile, Natàlia Lloreta, companys del Màster, Brigada Municipal de l’Ajuntament de Tàrrega, Ràdio Tàrrega, equip de Fira Tàrrega i a totes les persones que han contribuït a fer que això sigui possible.

Actuacions
  • Dia 09: 10:30(cat); 17:00(cat); 19:00(eng)
  • Dia 10: 10:30(cast); 17:00(eng); 19:00(cast)
  • Dia 11: 10:30(eng); 17:00(cast); 19:00(cat)
Espai
E. silere
Gènere
Site Specific
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Maria Capell Pera
Observacions
Espectacle sense seient que implica un recorregut a peu per un terreny rústec, fora de la ciutat. Porteu calçat tancat i còmode. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida bus i validació d'entrades: C/ Ferran Saperes (davant Cementiri). Show without seating.This show includes a walking tour through the country, outside the city. Bring suitable footwear. Not advisable for people with reduced mobility. On presenting their tickets, the audience will be taken in coach to the event site, Duration includes travel times to and from the performance. Bus departure and ticket check point: C/ Ferran Saperes (in front of the cemetery).
Estrena
Idioma
Segons passi
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×