FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

És qüestió de vida o mort. Hi ha un càsting per a "El llac dels cignes" i dues aspirants disposades a tot. Els cignes poden ser molt antipàtics. Ballar o morir, aquesta és la qüestió. Quan dos són multitud i el teu rival és una ballarina, no hi ha compassió possible. Peça còmica de circ i acrobàcia protagonitzada per Alba Blanco i Xavi Castelló que integren aquesta companyia valenciana de teatre-circ que produeix espectacles de petit format per a tots els públics.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Alba Blanco i Xavi Castelló

Actuacions
  • Dia 09: 12:00; 19:00
  • Dia 10: 12:00; 19:00
  • Dia 11: 12:00
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
35'

Localització de l'espai

Cerca al web

×