FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

És qüestió de vida o mort. Hi ha un càsting per a "El llac dels cignes" i dues aspirants disposades a tot. Els cignes poden ser molt antipàtics. Ballar o morir, aquesta és la qüestió. Quan dos són multitud i el teu rival és una ballarina, no hi ha compassió possible. Peça còmica de circ i acrobàcia protagonitzada per Alba Blanco i Xavi Castelló que integren aquesta companyia valenciana de teatre-circ que produeix espectacles de petit format per a tots els públics.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Alba Blanco i Xavi Castelló

Actuacions
  • Dia 09: 12:00; 19:00
  • Dia 10: 12:00; 19:00
  • Dia 11: 12:00
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
35'
Comunitat
País Valencià

Localització de l'espai

Cerca al web

×