FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Espectacle de carrer i participatiu. Dos homes de vacances, en un petit viatge sentimental als alegres anys 70. Hi ha una caravana, unes gandules, una barbacoa i fins i tot una banda tocant grans èxits del moment. Però falta una cosa... S'han quedat sense cervesa. I, com correspon a dos homes intel·ligents que estan de vacances, decideixen abordar el tema amb un mètode pràctic: amb l'ajuda de l'audiència, decideixen construir una fàbrica de cervesa. D'una manera estrictament divertida. L'entrada no garanteix el dret a seient

Fitxa artística

INTÈRPRETS Piotr Chlipalski, Jacek Dzwonowski

Web

http://muzikany.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:00; 22:00
  • Dia 10: 18:00; 22:00
  • Dia 11: 18:00; 20:30
Espai
E. Moritz

Gènere
Carrer
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Piotr Chlipalski
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×