FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Hi ha una línia molt fina entre el geni i l'idiota, similar a la del conflicte entre l'instint i l'intel·lecte. Proposta que incideix en les absurditats de la vida, usant el circ extrem per remarcar la faceta més animal del comportament humà. Un espectacle que furga a les costures del circ contemporani i el barreja amb el teatre, la comèdia física i la música en viu per crear una peça original de to surrealista i d'una gran pulcritud tècnica. Primera producció d'aquesta companyia emergent que ja ha rebut el guardó a la millor peça de circ i teatre físic a l'Adelaide Fringe 2016.

Fitxa artística

PERFORMERS Benjamin Smith, Quim Giron, Tom Brand, Santiago Ruiz Albalate ARTISTIC COLLABORATION Peter Jasko SCENOGRAPHY Kasper Svenstrup Hansen LIGHT DESIGN Zuzana Režná EXTERIOR EYE Methinee Wongtrakoon EXTERIOR EYE & ACROBATIC COACH Bahoz Temaux MUSICAL EXTERIOR EYE Mae Karthäuser COSTUME Michiel Tange van Leeuwen TECHNICIAN Carlos Ferrer PRODUCER/AGENCY Josefin Lindberg/Follow the Rabbit & Wolfgang Hoffman/Aurora Nova. Supported by Konstnärsnämnden, Kulturrådet, Arts Council England, Glastonbury Arts Commission, Stockholms Stad, Subtopia, Cirk la Putyka, Cirkör LAB & Jacksons Lane

Web

www.svalbardcompany.com

Actuacions
  • Dia 08: 22:00
  • Dia 09: 12:00
Espai
Col·legi Sant Josep

Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Svalbard in collaboration with Peter Jatsko
Estrena
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×