FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un home i una dona. Un circ entre dos. Fragments de la seva vida. I un contrabaix. Esqueixos d'intimitat en una travessa gestual i musical cap a la part més profunda i sincera de cadascú. Un món de poesia i complicitat en un intent per trencar el mite de la soledat com a condició humana. Un circ personal que explora les acrobàcies, la música i la manipulació del cos i dels objectes a través del moviment. Circ, dansa, teatre, música en viu.

Fitxa artística

INTERPRETACIÓ, COREOGRAFIA I VESTUARI Marçal Calvet i Clara Poch

Web

mumusiccircus.com

Actuacions
  • Dia 08: 23:30
  • Dia 09: 19:30; 22:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Dansa - Circ
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marçal Calvet i Clara Poch
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×