FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Intervenció artística sobre l'espai urbà de la plaça de les Nacions. Una estructura efímera orgànica que interactua amb els elements vegetals i que va evolucionant i mutant durant els dies de la Fira. Una proposta de caràcter plàstic que demana la mirada i la complicitat dels espectadors. Un projecte que s'inspira en la iconografia del drac oriental i que és portat a la nostra realitat gràcies a l'univers colorista de l'artista Tope i les pintures de Montana. Instal·lació activa durant tot el dia.

Actuacions
  • Dia 08: 11:00
  • Dia 09: 11:00
  • Dia 10: 11:00
  • Dia 11: 11:00
Espai
Pl. Nacions

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Tope
Observacions
Instal·lació activa els 4 dies de Fira. This installation is active during all 4 days of the event.
Estrena
Idioma
No text
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×