FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Sempre som estranys per a algú; de vegades fins i tot per a nosaltres mateixos, expulsats de la humanitat per una societat que tanca portes, aixeca murs i ens enverina amb la por. Cafe Europa explica la vida d'un petit poble amb gent bona i honesta que s'estima i es respecta. Una rutina que es veurà alterada amb l'arribada d'una forastera. Ondadurto, mitjançant el teatre físic i gestual i el nou circ, ens sorprèn amb aquest muntatge que se serveix d'una gran estructura inspirada en l'arquitectura del Museu Guggenheim de Bilbao. Una al·legoria que retrata la hipocresia i els vicis de la nostra societat. Espectacle coproduït per Mirabilia Festival i FiraTàrrega, fruit de l'intercanvi de programacions de FiraTàrrega amb la xarxa italiana CLAPS.

Fitxa artística

MACHINERIES AND OBJECTS Lorenzo Pasquali, Massimo Carsetti COSTUME DESIGN Claudia Tortora LIGHT DESIGN Roberto Mazzaro VIDEO Nicola Fornicola ACTORS Chiara Becchimanzi, Adriano Dossi, Giorgia Conteduca, Valerio Marinaro, Giorgia Marras, Angelo Palmieri, Lorenzo Pasquali, Dario Vandelli, Giulia Vanni. The show it’s supported by the Instituto Italiano di Cultura di Barcellona

Web

www.ondadurtoteatro.it

Actuacions
  • Dia 09: 21:00
  • Dia 10: 21:00
Espai
Pl. Hort del Barceloní

Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marco Paciotti
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×