FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Experiència poeticocientífica concebuda com una visita guiada a una col·lecció de pedres amb forma de cor, que prenen vida, expliquen històries i són l’eix d’un exercici «geocardioteatralcircense». Escoltant les pedres ens sentirem minúsculs davant la naturalesa, l’univers i la seva història. Reflexionarem sobre les intrigues del cor. Quantes vegades batega el nostre cor? Quants quilòmetres de vasos sanguinis tenim escampats pel nostre cos? Viatjarem per la història, des dels egipcis als grecs, passant per l’Edat Mitjana i fins als nostres dies. I ens preguntarem: si el cor és un múscul que bombeja la sang per tot el cos, com és que l'utilitzem per parlar d’amor? Ens sorprendrem com a infants i aprofundirem com a científics, unint la imaginació i el coneixement. Perquè l’art, com la ciència, és una de les portes d'accés al coneixement. Espectacle sense seient.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Jordi Aspa i Bet Miralta CONSTRUCTOR ELEMENTS Jordi Aspa CONSELLS TÈCNICS Jordi Salvadó IL·LUMINACIÓ Quico Gutiérrez BANDA SONORA Ricardo Gonzalez AJUDA CONSTRUCCIÓ SUPORTS Carles Guardis PRODUCCIÓ Marcel·li Puig i Bet Miralta TRADUCCIONS Cristina Rovira i Luz DISSENY GRÀFIC Münster Studio FOTOGRAFIES Gina Aspa PRODUCCIÓ Escarlata Circus

Web

www.escarlata.com

Actuacions
  • Dia 08: 12:00 (cat); 20:30 (cat)
  • Dia 09: 11:00 (cast); 20:30 (cast)
  • Dia 10: 11:00 (fra); 20:30 (fra)
  • Dia 11: 11:00 (cat); 20:30 (cast)
Espai
E. Sinaia
Gènere
Noves dramatúrgies
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Laura Tajada
Observacions
Espectacle sense seient.
Estrena
No
Idioma
Segons passi
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×