FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Masterclass adaptada al nivell principiant, per acostar la dansa urbana i crear un primer contacte amb el públic. La classe es basa en la presentació d’estils representatius i visuals: petit tast del popping, amb exercicis de robotisme i animation; iniciació al hip hop, al flow i passos bàsics. Un taller divertit i didàctic pensat per a tots els públics. No cal inscripció prèvia. La sessió de diumenge al matí del seu taller estarà especialment adreçada a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys.

Actuacions
  • Dia 09: 11:00
  • Dia 10: 11:00
  • Dia 11: 11:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Taller
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Nil Fruitós
Observacions
Sense inscripció prèvia. La sessió de diumenge estarà especialment adreçada a nens de 5 a 12 anys. No booking required. The Sunday session will be specifically aimed at children from 5 to 12 years old.
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×