FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La Silvia i el Jordi són dos bessons d'aparença física molt diferent, però els seus jocs i les seves habilitats sincronitzades revelen el secret d'una simbiosi perfecta: la connexió de les seves ànimes bessones. Música en directe, circ, clown i acrobàcies. Espectacle de carrer per a tots els públics, farcit d'humor i tendresa, amb la música en directe de Gilberto Auban. Segon projecte propi d'aquesta companyia, els membres de la qual s'han bregat en formacions com La Persiana, Circ Cric o Gilbertástico, entre altres.

Fitxa artística

ACRÒBATES Jordi Serra Baleri, Silvia Navarro MÚSIC Gilberto Aubán DIRECCIÓ ESCÈNICA I COREOGRÀFICA Silvia Navarro CODIRECCIÓ ESCÈNICA Loles Serrano DISSENY I CONFECCIÓ VESTUARI Raquel Renart TÈCNIC IL·LUMINACIÓ David Sanchez ESCENOGRAFIA TÈCNICA Raúl Garbayo FOTOGRAFIA I PUBLICITAT Laura Marín AUDIOVISUALS Saltarinas S.L. DISSENY GRÀFIC Legráfico ASSESSOR CREATIU Victor Gracia IDEA ORIGINAL Silvia Navarro. Una producció de Colectivo Circo 9.8

Web

www.colectivocirconueveocho.com

Actuacions
  • Dia 09: 20:00
  • Dia 10: 20:00
  • Dia 11: 19:00
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Loles Serrano, Silvia Navarro, RobertoTarner
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×