FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Aquest projecte és una trobada entre Kukai Dantza i el coreògraf Marcos Morau, director de La Veronal i Premio Nacional de Danza 2013. La unió entre dos universos coreogràfics i dues mirades cap a la dansa que naveguen entre l'arrel més popular i l'expressió més avantguardista. Un treball que recorre alguns passatges de la cultura basca, els seus mites, des del seu origen fins a l'època contemporània. Un recorregut plàstic i emocional de símbols i d'iconografia que conté la història de l'experiència humana més universal.

Fitxa artística

DIRECCIÓ Jon Maya Sein IDEA I DIRECCIÓ D'ESCENA Marcos Morau ASSISTENT DE COREOGRAFIA Lorena Nogal, Marina Rodriguez DRAMATÚRGIA Pablo Gisbert BALLARINS Alain Maya, Eneko Gil, Ibon Huarte, Martxel Rodriguez, Urko Mitxelena Abeslaria CANTANT Erramun Martikorena DISSENY DE VESTUARI Iraia Oiartzabal CREACIÓ MUSICAL Xabier Erkizia, Pablo Gisbert EQUIP TÈCNIC Angel Agüero, David Bernués

Web

www.kukai.eus

Actuacions
  • Dia 10: 22:30
  • Dia 11: 12:00
Espai
Teatre Ateneu
Gènere
Dansa
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marcos Morau, Jon Maya
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×