FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres exploradors han decidit condensar el relat dels seus viatges arreu del món a dins d'una maleta i fer-los reviure als espectadors a través d'una experiència íntima sense paraules centrada en els objectes, els sentits i la imaginació. Un catàleg de destinacions que podreu conèixer gràcies a les olors, els sons i les sensacions corporals. Un desafiament a la capacitat per construir una vivència imaginada en base a la història, la personalitat i l'emotivitat de cadascú. Un periple immòbil que us convida a somiar i a viatjar arreu del món sense moure-us d'un petit envelat de quatre metres cúbics. Públic +7 anys. Aquesta instal·lació romandrà oberta pels matins fins a les 13:30 i per les tardes fins a les 21h

Fitxa artística

INTÈRPRETS Amélie Mélotte, Anaïs Caillat, Didier Maes, Lucie Lizon.

Web

www.melimelo-et-cie.jimdo.com

Actuacions
  • Dia 09: 11:00; 17:00
  • Dia 10: 11:00; 17:00
  • Dia 11: 11:30
Espai
E. La Maleta
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
MéliMélo & Compagnie
Observacions
Públic + 7 anys. Aquesta instal·lació romandrà oberta pels matins fins a les 13:30 i per les tardes fins a les 21h For audiences aged 7 and over. This installation will be open in the mornings until 13:30 and evenings until 21.00
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
5'

Localització de l'espai

Cerca al web

×