FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de clown de carrer al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia. Nàufrags que reben missatges d'altres nàufrags. Una trobada amb el públic per compartir un tros de vida. El ritual: deixar una llavor per allà on passem i emportar-nos-en unes altres que transformaran la nostra vida, poc a poc. Ja no som els mateixos. D'això es tracta: ja podem seguir. Un homenatge sense paraules a tots els viatgers que algun cop s'han sentit nàufrags. Riure's de tot: de la fragilitat, dels naufragis quotidians, de nosaltres mateixos. Es tracta justament d'això.

Fitxa artística

CLOWNS Jaume Navarro, Mamen Olías o Cristina Soler VESTUARI Rosa Soler IL·LUMINACIÓ Aleix Ramisa ESCENOGRAFIA Jordà Ferrer (Antigua y Barbuda)

Web

www.industrialteatrera.com

Actuacions
  • Dia 10: 20:30; 23:00
  • Dia 11: 11:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Clown
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jordi Purtí, Mamen Olías
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×