FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

...i, al final, el món esclata. Dels humans només en queda la seva identitat virtual, el seu avatar. Són les ombres de la persona que van ser en la seva vida carnal, unes entitats que estan obligades a vagar pel núvol fins a l’eternitat. Davant d’aquesta perspectiva, què queda del jo?; i del nosaltres? Per què es pot lluitar? Per què s’ha de viure? Espectacle que uneix teatre, música i nous llenguatges en un escenari que amplifica, modula i modifica les accions dels personatges. En un viatge al futur, LAminimAL parla sobre el concepte d’identitat, de les diferents versions del jo apocalíptic i de com tornar a començar. Un viatge al jo del futur per reflexionar sobre el jo del present.

Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida bus i validació d'entrades: Av de la Generalitat / C. Verge del Pedregal

Fitxa artística

INTÈRPRETS Eloi Benet, Anna Berenguer, Esperança Crespí, Carles Cruces, Toni Figuera, Xantal Gabarró, Andrea Marinel·lo i Joan Martínez Vidal IL·LUMINACIÓ Ignasi Bosch DISSENY DE L'ESPAI Joan Fortuny ESPAI SONOR Carolina Ortiz ELEMENTS INTERACTIUS Román Torre ESCENOGRAFIA I ATREZZO Patrícia Cortés AJUDANT DE DIRECCIÓ I FOTOGRAFIES Bet Miquel DISSENY GRÀFIC Carles Murillo VÍDEO Julià Rocha CAP TÈCNIC Ignasi Bosch COORDINACIÓ DE PROJECTE Eloi Benet DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ Lídia Figueras COMUNICACIÓ Neus Molina

Web

www.laminimalteatre.com

Actuacions
  • Dia 09: 20:00 (cast); 22:30 (cast)
  • Dia 10: 20:00 (cat); 23:30 (cat)
  • Dia 11: 17:00 (cast); 20:00 (cat)
Espai
El Molí del Talladell
Gènere
Site Specific
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Daniela De Vecchi
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida bus i validació d'entrades: Av de la Generalitat / C. Verge del Pedregal
Estrena
Idioma
Segons passi
Durada
120'

Localització de l'espai

Cerca al web

×