FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de moviment composta per Candelaria Antelo i Arthur Bernard Bazin, juntament amb dos intèrprets amb els quals formen un jove quartet. Una observació de la realitat que entén la vida com un organisme, com un cos en moviment que transmet i comparteix els seus atributs: màgic i tangible, conceptual i sensible, bell i lleig a la vegada... Viu. La necessitat de renovar, d'alliberar els ancoratges. Un recorregut coreogràfic que parteix del cos, atrapat en el dubte entre avançar o retrocedir, per trobar un moment determinant que propiciï el canvi.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Arthur Bernard Bazin, Candelaria Antelo, Xavier Auquer Gómez, Carlos Beluga COMPOSICIÓ MUSICAL Sergio Salvi VESTUARI HURyCAN

Web

www.hurycan.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:00
  • Dia 10: 18:00
  • Dia 11: 18:00
Espai
Pl. d'Espanya
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Candelaria Antelo, Arthur Bernard Bazin
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×