FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Taller de construcció de robots. Activitat en què els nens i les nenes podran dissenyar la seva pròpia disfressa de retrorobot en base a uns retallables de cartró i personalitzar-lo amb les pintures en esprai de Montana Colors, amb base aigua, aptes per a l'ús dels infants. Una activitat lúdica i creativa que permetrà reclutar un exèrcit de petits robots que protegiran els espectadors de FiraTàrrega d'eventuals invasions extraterrestres!

Fitxa artística

DISSENY Estudi Lo Siento

Web

www.montanacolors.com

Actuacions
  • Dia 09: 11:00; 17:30
  • Dia 10: 11:00; 17:30
  • Dia 11: 11:00; 17:30
Espai
E. Reguer
Gènere
Taller
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Arcadi Poch
Observacions
Estrena
Idioma
No text
Durada
150'

Localització de l'espai

Cerca al web

×