FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Taller de construcció de robots. Activitat en què els nens i les nenes podran dissenyar la seva pròpia disfressa de retrorobot en base a uns retallables de cartró i personalitzar-lo amb les pintures en esprai de Montana Colors, amb base aigua, aptes per a l'ús dels infants. Una activitat lúdica i creativa que permetrà reclutar un exèrcit de petits robots que protegiran els espectadors de FiraTàrrega d'eventuals invasions extraterrestres!

Fitxa artística

DISSENY Estudi Lo Siento

Web

www.montanacolors.com

Actuacions
  • Dia 09: 11:00; 17:30
  • Dia 10: 11:00; 17:30
  • Dia 11: 11:00; 17:30
Espai
E. Reguer
Gènere
Taller
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Arcadi Poch
Observacions
Estrena
Idioma
No text
Durada
150'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×