FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça que explora la dinàmica de la raça i la identitat a l'Amèrica moderna a través de l'òptica de dos esperits africans. Wahala, que significa "problema", és un referent alhora lúdic i seriós i aquesta energia dual és la que projecten els ballarins quan es mouen en el seu món. Els dos elements que els connecten són la música i el moviment i aquests mateixos elements també fan aflorar la seva individualitat. Com ens sentim de segurs en la nostra pròpia pell! Una peça que destil·la optimisme i que anima l'audiència a superar les seves inseguretats, a fer créixer l'autoestima i a moure una mica de Wahala a la pista de ball.

Actuacions
  • Dia 09: 17:30; 18:30
  • Dia 10: 17:30; 18:30
  • Dia 11: 17:30; 18:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
6'
País
Estats Units

Localització de l'espai

Cerca al web

×