FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Jove companyia francesa que proposa un espectacle de circ i escalada al voltant d'una estructura tipus rocòdrom. L'escalada i la muntanya com a metàfores del camí de la vida, sembrat d'obstacles, de precipicis i de cruïlles. L'impacte de l'home a la natura. El lloc de l'home a la natura. A través d'un recorregut poètic i burlesc, els artistes comparteixen les seves preguntes sobre el món que els envolta. Un espectacle aeri on l'habilitat supera la llei de la gravetat. Un espai limitat on tot és llibertat.

Fitxa artística

ARTISTS Pauline Savy et Thomas Petrucci CREATOR AND LIGHT TECHNICIAN Jean-Philippe Juge

Web

http://www.100racines.com/

Actuacions
  • Dia 09: 23:00
  • Dia 10: 23:00
  • Dia 11: 20:00
Espai
E. 23 Arts

Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Pauline Savy et Thomas Petrucci
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×