FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

3 personatges, 3 històries i 1 ciutat. Un relat possible de Barcelona, viatjant del documental a la ficció. En la seva Carta Municipal, Barcelona es defineix com "un símbol de llibertat i de progrés, una ciutat de convivència feta en la pluralitat i la diversitat...". Però també hi ha la Comissaria de les Corts i hi ha hagut el 4F, l’assassinat de Juan Andrés Benítez, els morts al CIE i els contrastos socials i de classe. Si vas a una manifestació, pots tornar amb un ull rebentat. A més de "guiris", també hi ha “invisibles” i dissidents represaliats, i qui viu en la misèria. I també hi ha festes, com la d’aquesta nit. Vens? Espectacle sense seient.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Clara Garcés, David Teixidó, Sònia Espinosa DISSENY SO Pau Matas DISSENY IL·LUMINACIÓ Núria Solina ASSISTENT DIRECCIÓ Irene Vicente PRODUCCIÓ COMPANYIA Anna Matas MANAGEMENT Neus Oriol Bonachera, LaPùblica. Amb la participació de Lluïsos Teatre - Teatre dels Lluïsos de Gràcia AGRAÏMENTS Jaume Nieto, Viki Benítez, IRIDIA, Rodrigo Lanza, Mariana Huidobro, Amnistía Internacional-Catalunya, Dani Vilaró, Agnés Mateus, Ivo Vieira, Jesús Rodriguez, David Fernández, Andrés Garcia Berrio, Coordinadora per la Prevenció de la Tortura, Reraguarda en Moviment, Gary Shochat, David Mallols, Txus Martínez, Giuseppe Orobello, Juan Avila. Projecte IT Emergents conjuntament amb el Grec, Temporada Alta i FiraTàrrega

Actuacions
  • Dia 09: 22:30
  • Dia 10: 23:00
  • Dia 11: 21:00
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Lali Álvarez Garriga
Observacions
Espectacle sense seient. Show without seating
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×