FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tarth és un nen que viatja pel món coneixent cultures, danses, músiques i persones que li mostren el veritable sentit de la vida. A través dels seus malsons, coneixem la guerra i la destrucció que el van obligar a fugir. Un espectacle de sand art per a tots els públics, magnètic i captivador, construït a partir del virtuosisme del dibuix amb sorra, la música i la simplicitat narrativa més efectiva. Un espectacle on els espectadors viatgen a través dels seus propis somnis. Un cant fascinant a la pau i a l'esperança d'un món millor.

Fitxa artística

INTÈRPRET Didi Rodan DIRECCIÓ ESCÈNICA Miquel Setó

Web

23arts.com

Actuacions
  • Dia 09: 21:30
  • Dia 10: 21:30
  • Dia 11: 21:30
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Carrer
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×