FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Aquest espectacle és una història absolutament real i, com a tal, és dramàtica, però sobretot absurda i terriblement còmica. Peça de «teatre de dades», a cavall entre el teatre documental, el drama realista i la comèdia que narra el cas Bankia i una part fonamental de la història contemporània espanyola. A partir de textos i documents inclosos en la causa impulsada per 15MpaRato, els mateixos protagonistes del cas Bankia fan un recorregut pels esdeveniments que expliquen com es va crear això que anomenen «crisi», aturant-se en els detalls «que no ens van voler explicar». Un muntatge dirigit per la directora de teatre i activista anticorrupció Simona Levi. Un desafiament al silenci despietat i rutinari de la impunitat. Un acte de lluita i de justícia.

Fitxa artística

CREACIÓ Xnet i 15MpaRato DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Simona Levi INTÈRPRETS Josep Julien, Albert Pérez, Elies Barberà CREADOR AUDIOVISUAL Jordi Soler Quintana DIRECCIÓ AUDIOVISUAL Alfa Sánchez Moreno PRODUCCIÓ Isabel Sánchez Flores, Aida del Valle TÈCNIC AUDIOVISUAL Xevi Gibert Mateu LLUMS Albert Mossoll MÚSICA Revolution Void - Antony Raijekov ENREGISTRAMENT AUDIO SonoPro FOTOS Noemi Elias, Jorge Delgado AGRAÏMENTS A Pia Mazuela, Elise Garriga, Genís Roca, Àlex Serrano, Aida del Valle, David Lectrovision, Miguel Gozalbo, Edu Bayer, Pere Rusiñol, Alberto Sanjuan, Eduard Fernández, Francesc Garrido, Dolores Sancha, Claret, Marc Trias, Helena Febrés, Ricard Teré, Asunción... Una producció de Conservas, Asociación Cultural Conservas

Web

https://xnet-x.net/hazte-banquero/

Actuacions
  • Dia 10: 21:30
  • Dia 11: 19:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Simona Levi
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
105'

Localització de l'espai

Cerca al web

×