FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Les relacions humanes, els estats d'ànim estan en contínua transformació. Com els artistes de circ. Com la creació. Com la vida. Quatre acròbates, entre la proesa i la bogeria, ens porten a un univers configurat per fragments de vida. Un viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i les arts del circ. Amb un humor tendre, investiguen al voltant d'uns elements escenogràfics en metamorfosi contínua. Un circ en moviment, un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir l'experiència humana mirant les coses des d'una altra perspectiva.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL Companyia de Circ “eia” DIRECCIÓ Companyia de Circ “eia” i Jordi Aspa INTÈRPRETS Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini, Manel Rosés Moretó DIRECCIÓ MUSICAL Cristiano Della Monica COREOGRAFIA Michelle Man ESCENOGRAFIA Companyia de Circ “eia” i El Taller del Lagarto DISSENY DE LLUMS Sarah Filmer “Sankey” VESTUARI Fanny Fredouelle, Rosa Crehuet PRODUCCIÓ Companyia de Circ “eia” i La Destil·leria COL·LABORADORS ARTÍSTICS Roberto Magro, James Hewison, Giulia Venosa-Oiné Ensamble COPRODUCCIONS Mercat de les Flors, Cirque Théâtre Jules Vernes. Pôle National Cirque et Arts de la Rue Amiens, Circo Interior Bruto, Lo Máximo, Festival Temporada Alta, Hameka. Fabrique des Arts de la Rue, Festival Pisteurs d’Étoiles ENTITATS COL·LABORADORES La Central del Circ, Trapezi. Fira del Circ de Catalunya, L’Estruch. Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, La Grainerie. Fabrique des Arts du Cirque, Espace Catastrophe, Subtopia, Atelier Culturel de Landerneau, Flic Scuola di Circo di Torino, Escuela de Circo Carampa PARTENAIRES INSTITUCIONALS ICEC, Generalitat de Catalunya, INAEM, Gobierno de España, Institut Ramon Llull

Web

www.circoeia.com

Actuacions
  • Dia 10: 21:00
  • Dia 11: 17:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Companyia de Circ 'eia'
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×