FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

The Colour of Time és una explosió de color, d'alegria i de bons desitjos en una desfilada coreografiada. Un ritual efímer que s'origina per tal d'esborrar les jerarquies i les diferències entre les persones i de celebrar col·lectivament l'amistat, la interculturalitat i el mestissatge. L'espectacle s'inspira en el Holi Festival que se celebra a l'Índia amb l'arribada de la primavera. La proposta combina moviment, actors-ballarins i músics en viu i convida el públic a participar d'una passejada molt especial per compartir un bany de pols de gulal i un munt d'abraçades i a canviar entre tots el color del firmament. En aquest espectacle s'utilitzen pigments orgànics de colors, innocus i fàcils de netejar. No recomanable per a persones amb problemes respiratoris.

Cie. Artonik. Companyia francesa nascuda el 1992, amb una amplíssima trajectòria internacional. Des dels seus orígens s'han inspirat en la proximitat, els viatges i els espais públics, una sensibilitat que ja es trobava en els seus primers espectacles i que s'ha anat completant amb una gran curiositat pels comportaments humans als espais comuns. Sempre atents a les alegries i als drames de la vida quotidiana, Artonik se serveix de la dansa, el teatre, les arts visuals i els ambients musicals per a desenvolupar el seu estil escènic característic.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Alain Beauchet, Caroline Selig, Julie Alamelle, Jean-Serge Dunet, Sandra Français, Henri Haddad, Michaël Jaume, Cyril Limousin, Kader Mahammed, Juliette Nicolotto, Vladimir Rivera, Lucas Tissot, Diane Touzin, Julie Yousef, Dominique Beven, Philippe Capitani, Laurent Pernice, Sébastien Devey, Yann Decamps, Stephan Ripoll

Web

www.artonik.org

Actuacions
  • Dia 08: 19:00
Espai
C. Sant Pelegrí
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Alain Beauchet et Caroline Selig
Observacions
En aquest espectacle s'utilitzen pigments orgànics de colors, innocus i fàcils de netejar. No recomanable per a persones amb problemes respiratoris.
Estrena
Idioma
No text
Durada
70'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×