FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

A les fires, la música de carilló s'ha substituït per música electrònica. I les tires de bombetes per làmpades de leds. Aquest espectacle, que té lloc dins un petit teatret, es resisteix a perdre la seva essència de circ de les meravelles, de les coses fetes a mà. Un sol actor fa tots els papers de l'auca: director, tècnic, venedor d'entrades, acomodador, venedor de crispetes i pallasso. El seu món és el seu públic. Una peça que barreja clown amb el dibuix, la construcció d'artefactes i l'esperit íntim i gamberro de l'univers del seu protagonista.

Fitxa artística

INTÈRPRET Toti Toronell COREOGRAFIA Paula Toronell DISSENY DE LLUMS Toti Toronell MÚSICA Albert Dondarza, Joan Bramon, Marta Rius, Anna Roig, Guida Sellarès, Xavi Blasco ESCENOGRAFIA Toti Toronell AUTÒMATS Toti Toronell DISSENY GRÀFIC Toti Toronell TÈCNIC Norbert TALLER Norbe Fernández, Joan Bramon

Web

www.totitoronell.com

Actuacions
  • Dia 09: 10:30; 17:30; 21:00
  • Dia 10: 10:30; 17:30; 21:00
  • Dia 11: 10:30; 18:00
Espai
E. Reguer

Gènere
Clown
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×