FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A la cuina hi desenvolupem la creativitat connectant amb la nostra tradició culinària. En preparar un plat, en determinar i combinar els ingredients, operem al mateix territori que la creació artística. La Cocina Pública és una cuina ambulant, albergada en un contenidor marítim. Una experiència a la recerca de receptes i d'aromes que fan aflorar històries, que rememoren personatges i que revelen moments íntims carregats de sabors i d'humanitat. Els veïns del barri cuinen amb els comensals, generant una saborosa trobada social que permet el reconeixement dels diversos costums culinaris dels habitants d'un territori. L'espectacle inclou un àpat que no preveu intoleràncies alimentàries. ESPECTACLE PROGRAMAT DINS EL FOCUS XILE 2016

Fitxa artística

DIRECCIÓ, ADAPTACIÓ I VINCULACIÓ AMB EL TERRITORI Nicolás Eyzaguirre Bravo PRODUCCIÓ Marta Nuñez Carmona TALLER DE RECICLATGE TÈXTIL, VESTUARI I UTILLERIA Mayra Olivares Huerta MUNTATGE, CONSTRUCCIÓ I ESCENOGRAFIA Williams Luttgue Bernal RESPONSABLE DE LA CUINA Juan Larenas Dintrans CAP TÈCNIC I VIDEO Kevin Morizur Briant AGRAïMENTS A Agrupament Escolta Roger de Llúria de Tàrrega

Web

www.teatrocontainer.com

Actuacions
  • Dia 08: 14:00
  • Dia 09: 14:00
  • Dia 10: 14:00
  • Dia 11: 14:00
Espai
Col·legi Àngel Guimerà
Gènere
Teatre de carrer
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Nicolás Eyzaguirre Bravo
Observacions
L'espectacle inclou un àpat que no preveu intoleràncies alimentàries. This performance includes a meal that does not cater for food intolerances.
Estrena
Idioma
Cast
Durada
135'

Localització de l'espai

Cerca al web

×