FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Limbo és la història d'un trànsit. Les vivències i l'imaginari de l'Albert, que abans era la Berta. Les Impuxibles és la fusió artística d’una pianista i una coreògrafa. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cada una per separat i l’harmonia del vincle que les uneix. Clara i Ariadna Peya són germanes, creadores i intèrprets. Tenen la mateixa manera d’entendre l’art, com a canal d’expressió, com una manera d’explicar històries que moguin alguna cosa, com una necessitat de comunicar des de l’emoció i la víscera, sense límits, bevent de fonts diverses (dansa, música, teatre, performance...) i fonent-les en un llenguatge propi. Públic +14 anys. Després del passi del dia 11 a les 12h hi haurà la tertúlia TransVermut

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL Clara Peya, Ariadna Peya i Míriam Escurriola INTÈRPRETS Mariona Castillo, Tatiana Monells, Ariadna Peya, Clara Peya (piano) DISSENY IL.LUMINACIÓ Jordi Berch GESTIÓ I DSTRIBUCIÓ Gràcia Camps AJUDANT DE DIRECCIÓ Lluís Parera COACHING INTERPRETACIÓ Anna Sabaté PROGRAMACIONS MUSICALS J.J. Caro i Clara Peya CARACTERITZACIÓ Rut Fulgado FOTOGRAFIA I VÍDEO Kiku Piñol VEUS EN OFF Ester Cort i Mariona Castillo VEU A “NEVER STAY IN BETWEEN” Lluís Parera MÚSICA ORIGINAL Clara Peya LLETRES Marc Rosich COREOGRAFIA Ariadna Peya DIRECCIÓ MUSICAL Clara Peya TEXTOS Marc Rosich DIRECCIÓ ESCÈNICA Míriam Escurriola A partir de textos de Miguel Missé i Pol Galofré

Web

www.lesimpuxibles.com

Actuacions
  • Dia 10: 22:00 (cast)
  • Dia 11: 12:00 (cast); 19:00 (cat)
Espai
E. Zebra
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Miriam Escurriola
Observacions
Públic + 14 anys. Després del passi del dia 11 a les 12h hi haurà la tertúlia TransVermut Audience +14 years old. After the 11th there will be a TransVermut discussion at 12.00
Estrena
No
Idioma
Segons passi
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×