FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Menar és el resultat del procés d’investigació escènica que han dut a terme la Roser Tutusaus i el Joan Català. Una corda de 30 metres i dos cossos ocupen l'espai públic per interactuar amb el públic. Dos constructors d'imatges i de paisatges escènics. Un treball físic intens on els cossos desvetllen les seves possibilitats expressives. Un diàleg que es nodreix del gest, la dansa i el circ i que fa aflorar la intimitat, l'absurditat, els contrastos, les situacions quotidianes, els equilibris i la poètica del risc.

Fitxa artística

IDEA I INTERPRETACIÓ Joan Català Carrasco i Roser Tutusaus Màrquez ASSESSORAMENT ARTÍSTIC Leo Castro AGRAÏMENTS Pep Ramis, Maria Muñoz, Pablo Molinero, Martí Soler i Elena Carmona AMB EL SUPORT DE Festival Sismògraf, El Graner Centre de les arts del moviment, Escena Poblenou, Ajuntament de Mataró, Aula de Teatre i de Dansa de Mataró, Festival Trapezi, L'Animal a l'Eesquena i El Konventzero.

Web

www.joancatala.pro

Actuacions
  • Dia 09: 11:00
  • Dia 10: 19:00
  • Dia 11: 11:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joan Català i Roser Tutusaus
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×