FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tots som estrangers, forasters, immigrants i sovint refugiats. I som fràgils i vulnerables i, des d'aquest punt de vista, tots som humans en la mateixa mesura. Lee Cheol-Sung, director de CCOT, ens ofereix l'oportunitat de retrobar-nos mitjançant el cos com a persones humanes. En aquesta proposta, un massatgista asiàtic munta la paradeta al carrer i comença les seves pràctiques... Els cossos, exposats l'un al costat de l'altre, faran l'efecte d'una instal·lació humana peculiar. Un treball provocatiu que aprofundeix en la diversitat i que implicarà el públic familiar en l'espectacle mitjançant la participació en un taller de massatges durant la fase de residència de la companyia.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Cheolsung Lee and citizens of Tàrrega INSTAL·LACIÓ I OBJECTES Hyewon Kim, Sohjeong Ha VEU I MÚSICA Jeonghoon Lee PLANNING MANAGER Byeongjin Yoo, Jooyeon Kim

Web

www.visualtheater.kr

Actuacions
  • Dia 09: 11:00
  • Dia 10: 11:00
  • Dia 11: 11:00
Espai
Pl. d'Europa
Gènere
Performance
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Cheolsung Lee
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'
País
Corea del Sud

Localització de l'espai

Cerca al web

×