FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A més del nom d'un vent calent i sec que corre en les tardes d'estiu a l'Índia, Loo és el nom de la protagonista d'aquest espectacle. La missió de Loo és empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, mars i oceans que troba al seu pas, deixant els vaixells paralitzats enmig de la sorra. Un espectacle sobre la desertització per a nens de 2 a 5 anys. Una proposta poètica i visual. Una experiència sensorial que els petits espectadors viuen en la pròpia pell damunt de l'escenari.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL, CONCEPCIÓ I DIRECCIÓ Sergi Ots INTERPRETACIÓ Natàlia Méndez, Emilie De Lemos DISSENY D'ESCENOGRAFIA Adrià Pinar, Emilie de Lemos, Sergi Ots CONSTRUCCIÓ D'ESCENOGRAFIA I UTILLATGE Adrià Pinar, Pau Sunyol VESTUARI Marcel Bofill, Nahoko Maeshima DISSENY D'IL·LUMINACIÓ Adrià Pinar PRODUCCIÓ Ponten Pie, Festival El Més Petit De Tots

Web

www.ponten-pie.com

Actuacions
  • Dia 10: 11:30; 12:30; 16:30; 17:30; 18:30
  • Dia 11: 11:00; 12:00; 16:30; 17:30; 18:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Infantil
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Infantil
Director
Sergi Ots
Observacions
Públic de 2 a 5 anys
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×