FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Manifesta reivindica l'espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu. Prenent el circ com a poètica del risc, l'espectacle és un manifest per qüestionar-se –sempre qüestionar-se– i una festa per ballar i ballar. Una proposta visual, lúdica i crítica, plena d'energia i genuïnament de carrer. Una simbiosi de circ, text i música. Un projecte resultant del treball en equip d'una sèrie de creadors de nacionalitats, trajectòries i llenguatges artístics diversos.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL I DIRECCIÓ ARTÍSTICA Ricard Soler i Mallol DISSENY TÈCNIC I ESCENOGRÀFIC I DIRECCIÓ TÈCNICA Adrià Pinar TEXT Jean-Frédéric Messier COREOGRAFIA Anne Morin VESTUARI Manon Guiraud IL·LUMINACIÓ Hugo Dalphond ACTORS-ACRÒBATES Ilona Muñoz, Martí Salvat, Valia Beauvieux, Alessio Motta, Catarina Rosa MÚSICA I DJ Grey Filastine SEGON DJ D.WattsRiot PRODUCCIÓ Nuri Santaló DISTRIBUCIÓ Fani Benages TÈCNIC DE SO Efren Bellostes TÈCNIC DE LLUMS Isidro Ortiz AJUDANT ESCENOGRAFIA Maria Alejandre AJUDANT PRODUCCIÓ EN PRÀCTIQUES Eva Carrasco ALUMNE EN PRÀCTIQUES INSTITUT DEL TEATRE Joan Escribà-Escolà ALUMNA EN PRÀCTIQUES AULA MUNICIPAL DE TEATRE DE LLEIDA Verònica Gistau ASSESSORAMENT TÈCNIC Björn Eriksson PRODUCCIÓ Obkené i FiraTàrrega, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Subtopia, el festival Mercè Arts de Carrer i el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel

Web

www.obskene.org

Actuacions
  • Dia 08: 22:00
  • Dia 10: 00:00
  • Dia 11: 00:00
Espai
E. Reguer
Gènere
Circ polític
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ricard Soler i Mallol
Observacions
IDEA ORIGINAL I DIRECCIÓ ARTÍSTICA Ricard Soler i Mallol DISSENY TÈCNIC I ESCENOGRÀFIC I DIRECCIÓ TÈCNICA Adrià Pinar TEXT Jean-Frédéric Messier COREOGRAFIA Anne Morin VESTUARI Manon Guiraud IL·LUMINACIÓ Hugo Dalphond ACTORS-ACRÒBATES Ilona Muñoz, Martí Salvat, Valia Beauvieux, Alessio Motta, Catarina Rosa MÚSICA I DJ Grey Filastine SEGON DJ D.WattsRiot PRODUCCIÓ Nuri Santaló DISTRIBUCIÓ Fani Benages TÈCNIC DE SO Efren Bellostes TÈCNIC DE LLUMS Isidro Ortiz AJUDANT ESCENOGRAFIA Maria Alejandre AJUDANT PRODUCCIÓ EN PRÀCTIQUES Eva Carrasco ALUMNE EN PRÀCTIQUES INSTITUT DEL TEATRE Joan Escribà-Escolà ALUMNA EN PRÀCTIQUES AULA MUNICIPAL DE TEATRE DE LLEIDA Verònica Gistau ASSESSORAMENT TÈCNIC Björn Eriksson PRODUCCIÓ Obkené i FiraTàrrega, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Subtopia, el festival Mercè Arts de Carrer i l'Escola de Circ Rogelio Rivel
Estrena
Idioma
Multi
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×