FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El vol d’un estol d’ocells és el punt de partida d'aquest projecte musical i pictòric del duo integrat per Ravid Goldschmidt i Quim Moya que va fer de mestre de cerimònies a l'espai Urban Nation de FiraTàrrega 2015. El resultat de la seva creació no és ni un concert ni un espectacle de pintura, sinó la fusió de les dues arts. Una experiència artística integral, de la qual en podrem gaudir un petit extracte. Un viatge a les diferents atmosferes d'un món imaginari integrat per sons, llum i color, que desenvolupa una reflexió sobre el sentiment de l’individu dins del col·lectiu.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Ravid Goldschmidt i Quim Moya

Web

http://murmurqr.wix.com/murmur

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 19:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Murmur
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
6'

Localització de l'espai

Cerca al web

×