FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Formada en belles arts, coreografia i clown, Diana Gadish ha treballat en diversos projectes escènics arreu d'Europa (dansa, teatre, "performance art" i clown) i actualment fa de pallassa d'hospital amb Pallapupas. La seva proposta de carrer treballla el clown i el moviment des de la fragilitat i la vulnerabilitat. Incorpora elements performatius i juga amb elements simples (caixes de cartró), amb la plasticitat de les formes i amb atmosferes creades a través del moviment, deixant al seu pas el rastre d'una instal·lació plàstica singular que interactua amb els espectadors.

Fitxa artística

INTÈRPRET I CREACIÓ Diana Gadish DIRECCIÓ Sergi Estebanell MÚSICA Marc Rodrigo VESTUARI Jorge Dutor ESCENOGRAFIA Alberto Carreño FOTOGRAFIA Cris Palomar. Espectacle presentat en col·laboració amb FiraTàrrega, el Graner i Escena Poblenou. Amb el suport de l'OSIC de la Generalitat de Catalunya. Agraïments a La Poderosa i CRA'P.

Web

www.dianagadish.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:30
  • Dia 10: 11:00; 18:30
  • Dia 11: 18:30
Espai
Pl. d'Espanya
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sergi Estebanell
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×