FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Formada en belles arts, coreografia i clown, Diana Gadish ha treballat en diversos projectes escènics arreu d'Europa (dansa, teatre, "performance art" i clown) i actualment fa de pallassa d'hospital amb Pallapupas. La seva proposta de carrer treballla el clown i el moviment des de la fragilitat i la vulnerabilitat. Incorpora elements performatius i juga amb elements simples (caixes de cartró), amb la plasticitat de les formes i amb atmosferes creades a través del moviment, deixant al seu pas el rastre d'una instal·lació plàstica singular que interactua amb els espectadors.

Fitxa artística

INTÈRPRET I CREACIÓ Diana Gadish DIRECCIÓ Sergi Estebanell MÚSICA Marc Rodrigo VESTUARI Jorge Dutor ESCENOGRAFIA Alberto Carreño FOTOGRAFIA Cris Palomar. Espectacle presentat en col·laboració amb FiraTàrrega, el Graner i Escena Poblenou. Amb el suport de l'OSIC de la Generalitat de Catalunya. Agraïments a La Poderosa i CRA'P.

Web

www.dianagadish.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:30
  • Dia 10: 11:00; 18:30
  • Dia 11: 18:30
Espai
Pl. d'Espanya
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sergi Estebanell
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×