FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Get Live és una versió reduïda de l’espectacle La Llei de Lassus, conservant la màgia de la música en directe i l’energia de la dansa urbana. La peça viatja des de l’essència dels 70 fins al funk més actual, a través d’estils com el popping, el locking i el house, acompanyats d’un saxo, una guitarra, un baix, una bateria i una machine. Els 14 intèrprets d’aquest jove col·lectiu de Barcelona comparteixen la seva energia i amor per la dansa a partir d’un recull de flashbacks musicals que, més enllà de la nostàlgia, us faran sentir vius.

Web

www.getbakcia.com

Actuacions
  • Dia 09: 19:30
  • Dia 10: 19:30
  • Dia 11: 18:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Música i Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Nil Fruitós
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×