FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Una peça de dansa performance que reflexiona sobre la identitat de gènere, amb l'objectiu de donar visibilitat als cossos desobedients i als pensaments dissidents, a l'acceptació de la sexualitat, a la desaparició de la dicotomia home/dona com a solució a la desigualtat entre gèneres. Una experiència d'alt compromís artístic, social i polític que suma la participació de col·lectius locals. Companyia balear, creada el 2012 i integrada per Gaspar Morey i Catalina Carrasco; aquesta última ja va ser present a Tàrrega el 2010 amb el seu projecte Clavo, memoria de Erizo i el 2014 amb la peça Travelling.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Catalina Carrasco, Reinaldo Ribeiro, Elena Lalucat, Mar Capilla Llop, Patricia Vianor, Damián Díaz, Tim Vidaller ASSISTENT COL·LECTIU Carmen Bueloha ASSISTENTS DE DIRECCIÓ Míriam Escurriola, Carme Martínez TÈCNIC Gaspar Morey

Web

www.baaldansa.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:00; 23:30
  • Dia 10: 12:00
Espai
E. Zebra

Gènere
Dansa
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Catalina Carrasco Jover
Estrena
Idioma
Multi
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×